Jump to content
Sign in to follow this  
Twocubdad

Invalid server response

Recommended Posts

Is anyone else having a problem with this error message? Seems like the auto save function is gummed up. After a few minutes of typing I start to get this error. It seems to pop up about every 30 seconds.

Share this post


Link to post
Share on other sites

it has happened to me as well, i had a moderately long response typed up to a post, i got that message and lost it all. I gave up and never did give my response.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yep, been going on for many months now. Ignore it and the next time you come into the thread you have to pull the message back into the typing area and discard in order to get rid of it even if you have already posted it.

 

Stosh

Share this post


Link to post
Share on other sites

If I get that message I do NOT lose the message, it comes back and asks me the next time I come into the thread if I was to restore or discard it. I just restore it and hit send. Always goes through. As a matter of fact, it just happened to the posting I made just prior to this one on this thread.

 

Stosh

Share this post


Link to post
Share on other sites

I just had the same "Invalid Server Response" issue while writing a post. All I had to do to get it posted was to log out, close my browser, write the post again in Windows Notepad, "copy", open my browser, come back to scouter.com, log in, get to the right forum, and "paste." No problem, only nine extra steps for one post. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×