Jump to content
Sign in to follow this  
Chisos

Internet Advancement 2.0 Access

Recommended Posts

Has anyone else had issues with Key 3 Delegates or Unit Advancement Chairs not being able to access IA2.0?  (These were assigned using Organization Security Manager in my.scouting)

I (CC) can still get in, but those assigned in those roles can't...it had always worked, but then cut out a few weeks ago.

Share this post


Link to post
Share on other sites

You have to redo the delegation after each time you recharter.  So my Advancement Chair was fine until we rechartered in January.  Then she lost access, and I had to go back in and redesignate her as a dlegate.

Share this post


Link to post
Share on other sites
42 minutes ago, T2Eagle said:

You have to redo the delegation after each time you recharter.  So my Advancement Chair was fine until we rechartered in January.  Then she lost access, and I had to go back in and redesignate her as a dlegate.

I've been trying to do that...it shows appropriate people in the positions, but does not have start/end dates for any of them.  For the Key 3 Delegate, it won't let me set dates...the little "calendar" think where you choose the date is not there.  For Adv. Chair, I can pick a date, but it doesn't seem to save it.

@T2Eagle what browser do you typically use?  Maybe that's my issue?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

I use Chrome, and the Organization Security Manager was working for me as of a couple days ago.

Have you tried opening your browser in incognito mode?  Or clearing your cache and cookies?

Edited to add:  I just tried it again, and it still seems to be working for me.

Edited by Thunderbird

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, Thunderbird said:

I use Chrome, and the Organization Security Manager was working for me as of a couple days ago.

Have you tried opening your browser in incognito mode?  Or clearing your cache and cookies?

Edited to add:  I just tried it again, and it still seems to be working for me.

Tried both incognito and clearing cache...still won't let me set start/end dates.

I guess it's support ticket time.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well, it seems to have resolved.  Got an email back from the Scoutbook help desk saying they looked into and fixed it, and it works.

Props to BSA's IT department for getting it resolved in a timely manner!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...