Jump to content
Sign in to follow this  
Beavah

Scouter.Com Edit Message Problems?

Recommended Posts

Am I the only one havin' edit message problems? Every time I try to edit a post, I get:

 

Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers error '80040e14'

 

[Microsoft][ODBC SQL Server Driver]

Line 1: Incorrect syntax near '.'.

 

/forums/forumLibrary.asp, line 260

 

Anyone else havin' this issue?

 

Beavah

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

edit test(This message has been edited by dan)

 

works ok for me.

 

I am not signed in though.(This message has been edited by dan)

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's a pain in the butt.

 

If you need to make an edit, you will have to replace every instance of the single quote or apostrophe with two single quotes.

 

example:

 

I think that''s a dumb idea but I can''t do anything about it.

 

 

And no, don't just use the double quote key.

(This message has been edited by eolesen)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yep, same problem. I copy and paste my message into Word, delete the message I'm trying to edit, then paste my message from Word into a new one.

 

Easier than trying to find every cotton' pickin' apostrophe and then STILL get that &*()*& message!

 

Vicki

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...