Jump to content
SCOUTER Forum
Sign in to follow this  
SCOUTER-Terry

test

Recommended Posts

OK, I've been trying to post a message all week, but keep getting the message:

 

Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers error '80040e10'

[Microsoft][ODBC SQL Server Driver]COUNT field incorrect or syntax error

/Forums/post_library.asp, line 91

 

Others have received this in the past. How did you overcome it? Please help. Apparently I can respond to a post, but cannot create a new thread...

 

Please help!

 

ASM59

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

ASM,

 

I get that message when I attempt to create a new post without selecting the forum category from the pulldown menu. It's easy to overlook.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Maybe someone can help me, but I cannot see the pull-down menu that you refer to????

 

Where is it (or where should it be)?

 

When I select the "new topic" button, it automatically says which category it will be posted to based on which category I was in. For example, if I am in the category "Camping & High Adventure" and I select the "new topic" button, the page that comes up says that I am posting a new topic to "Camping & High Adventure" I do not see a drop down to select any other category.

 

Any ideas???

 

Thanks,

ASM59

Share this post


Link to post
Share on other sites

My last attempt asking for help. Anyone have any ideas to help me? see last 4 posts here

 

Thanks,

ASM59

Share this post


Link to post
Share on other sites

ASM59,

I also missed this when I tried to spin off. When you choose "spin-off," look at the green bar at above your username. The drop down menu says something like "choose topic," or somesuch. Hope that helps.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sorry, but this is when I try to post a "new topic" using the "new topic" button. I do not want to "spin-off" of another topic, but I want to create a new topic.

As I stated:

When I select the "new topic" button, it automatically says which category it will be posted to based on which category I was in. For example, if I am in the category "Camping & High Adventure" and I select the "new topic" button, the page that comes up says that I am posting a new topic to "Camping & High Adventure" I do not see a drop down to select any other category.

 

Again, any ideas???

 

Thanks,

ASM59

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

ASM,

Do you have any apostrophies or commas in the subject line? Sometimes those or other unusual characters will create a problem. HTH.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I just tried to spin-off a new message, and yes I did select a forum for the spin-off from the drop-down box.

 

I received this message:

 

Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers error '80040e10'

[Microsoft][ODBC SQL Server Driver]COUNT field incorrect or syntax error

/forums/post_library.asp, line 91

 

I have now tried posting a new topic from 3 different computers in different locations. I always get this message when posting a new topic or when trying to spin-off a new topic. When posting a new topic, I do not get a drop-down box to select a forum. When spinning-off a new topic, I do get the drop-down box, but I still get the above message.

 

Apparently, I can still reply to topics that have already been started.

 

Any help is appreciated...

 

ASM59

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

BrentAllen,

 

That was it. I had an apostrophe and a dash in my subject line. I took them out and everything is OK. I was able to post a new topic. That never occurred to me as a potential problem.

 

Thanks...

ASM59

Share this post


Link to post
Share on other sites

YAHOO!!

 

It appears to be working again!

 

Sort of anyway. The posts from the 19th are back, but none of the ones from the 20th. Of course, the only things you could read of those when they DID show up was their title!

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

So I try to post something (new, spin off, or reply) and I get this page :

 

""Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers error '80040e10'

 

[Microsoft][ODBC SQL Server Driver]COUNT field incorrect or syntax error

 

/forums/post_library.asp, line 91 ""

 

Sometimes it appears, sometimes not. It appears more often than not of late.

 

Any ... thoughts?...

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Did it again, see above. On "Advancement" forum and "Camping and High Adventure" forum. But not this one?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×